tiistai 4. tammikuuta 2011

Hyvää uutta vuotta!

Blogihiljaisuudesta huolimatta meilläkin oli joulu:Loppuvuoden kiireet ja muut projektit ovat verottaneet bengaliemme henkilökunnan voimavaroja sen verran, että blogin päivittäminen on ollut aikaslailla jäissä. Emme tosin lupaa muutosta asiaan, paitsi ehkä taas sitten, kun aurinko taas lämmittää ja valo pitää ihmiset ja kissat paremmin hereillä. Laiskamato ulottaa lonkeroitaan harmillisen pitkälle, sillä Elmerin ilmoittaminen Lahden kissanäyttelyynkin unohtui. No, eipä tarvinnut pitää kissaa jouludieetillä...

Kissoilla menee ihan hyvin. Tällä harmuliinilla oli eilen nimipäivä!Ja tämä taas viettää kissanpäiviä kuten yleensä, välillä kökötetään ja kun se kyllästyttää, niin hakeudutaan henkilökunnan syliin rapsuteltavaksi.Meillä on myös uusia, tai uudelleen löydettyjä kissaperheenjäseniä! Poika hylkäsi taannoin uninallensa ja -pöllönsä ja valitsi tilalle kaksi harmaata kattia:

Saammeko esitellä: Miukunen ja Maukunen! (Ja tukityynynä toimiva Päkä)


Kissojen nimistä arvaatte ehkä, mitä blogia Pojan kanssa luetaan :) Miukunen ja Maukunen ovat pehmeitä ja rauhallisia kavereita. Miukunen aivan erityisesti on rento tapaus, koska on oikeasti penaali... Heidät on nujuutettu perinpohjin liiallisella halailulla, kuten unilelujen arvolle hyvin sopiikin. Joskus kissakaverit kiinnostavat isompiakin kissoja ja Elmeri on joskus jopa nähty nuolemassa Maukusta.

Harmaat.


Näin jatketaan. Moya ja Elmeri + henkilökunta toivottavat oikein hyvää uutta vuotta kaikille kissa- ja ihmiskavereille!

2 kommenttia:

Hra Mäykynen kirjoitti...

Laiskamatous näyttää olevan yleistä eri kissojen henkilökuntien keskuudessa. Tai ainakin Mäykynen ja Elli ovat joutuneet viime aikoina kärsimään ihan samasta ongelmasta blogissaan. Elmeriä ei varmaan ihan kauheasti harmita, vaikka henkilökunta menikin unohtamaan näyttelyilmoittautumisen ;)

Furensic Evidence kirjoitti...

Heh, minä tulin juuri tänne katsomaan olisko näyttelyuutisia :)
Kovin on laiskaa meilläkin tuo blogin päivittäminen. Olisi muutama kiva kuvakin, mutta kun ei vaan jaksa...