tiistai 28. syyskuuta 2010

Ykköskorento!

Armahdamme viimein lukijoitamme, enää ei tarvitse katsella sitä kakkaa ylimmässä postissa :)

Elokuun näyttelystä meille kotiutui päivitystä kaikkien aikojen suosikkileluun. Saammeko esitellä: DRAGONFLY!Tässä lelu käytön jälkeen... Täytyy myöntää, että eipä tuosta juuri selvää saa. Kyseessä on siis catdancerin tyyppinen (paitsi paljon parempi!) rautalankahärveli, jonka toisessa päässä on rapisevasta muovista askarreltu sudenkorento ja toisessa päässä tukeva kahva. Kahvasta heilutellaan ja korento pompii. Ja kissa muuttuu täysin pähkähulluksi. Tai siis Elmeri muuttuu, Moyan korentoon tutustuminen on ollut rauhallisempaa:Ensimmäinen dragoni kotiutui meille Finticatin tammikuun näyttelystä ja voimme koko porukan voimin suositella sitä kaikille kissaperheille. Erityistä kiitosta lelu ansaitsee siitä, että se on optimaalisen hyvä laiskan ihmisen lelu. Leikitys onnistuu hyvin telkan katsomisen lomassa. Dragon kestää kohtuullisen hyvin, eli kestävyys riippuu paljolti siitä kuinka paljon kissan antaa pureskella korento-osaa. Meillä 8 kk käytön jälkeen dragon näyttää tällaiselta:
Siivet on pureskeltu pois, korento suolistettu kunnolla ja lopulta rautalanka KATKESI kahvan vierestä. Elmeriä tämä ei vain haitannut yhtään:Mutta eipä hätää. Nyt on nimittäin varastot täynnä ainakin vuodeksi, katsokaas tätä! Ja juu, yksi näistä on ollut jo vähän käytössä.

2 kommenttia:

Irmeli kirjoitti...

Meillä kanssa tuo DargonFly on aivan suosikki. Otto-Poika jopa "murisee" sille leikin tuoksinassa.

Hra Mäykynen kirjoitti...

Meillä Elli on myös ihan hulluna korentoon, mutta Mäykystä rautalangan päässä heiluva mato ei voisi vähempää kiinnostaa. Elli on myös jo ehtinyt saada ensimmäisen sudenkorennon hengettömäski (näyttää samalta kuin Elmerin edesmennyt korento, vaikka meillä rautalanka on sentään vielä ehjä). Korento nro 2 on myös ehtinyt jo hiukan ottaa siipeensä, joten pitää kohta taas laittaa uusi otus ostoslistalle.