keskiviikko 14. heinäkuuta 2010

Elminaattorin isku vol. x

Juuh. Palataanpa pari viikkoa ajassa taaksepäin, sillä raportoimatta on jäänyt tempaus, jonka eräs nimeltä mainitsematon kissa suoritti.

Meillä on keittiössä tällainen taso, jossa pidetään mikroaaltouunia:Realistista on tietysti tarkentaa, että tasolla pidettiin mikroaaltouunia. Kunnes eränä päivänä henkilökunta löysi mikron lattialta tuhannen päreinä.

Ensireaktiosta jäi käteen ainakin tieto siitä, että henkilökunnalla on aikamoisen kiitettävä ärräpää-sanojen valikoima...

Tietenkään emme tiedä, kuka sen mikron oli pudottanut, mutta jostain syystä kaksi syyttävää sormea osoitti heti Elmeriä. Emppu tutki rikospaikkaa ihan pokkana, silmät pyöreinä että mitäs kummaa täällä on tapahtunut?Moyakin ilmestyi paikalle haistelemaan ja näytti vähän toruvalta (okei, henkilökunnan silmissä ainakin).Täytyy kuitenkin myöntää, että tuho jäi pienemmäksi, kuin olisi ollut mahdollista. Kissat eivät loukkantuneet, ja työtasoon ja laminaattilattiaan tuli vain pienehköt kolhut. Mikro oli halpa ja jostain syystä nyttemmin korvattu toisella halvalla uunilla.

Meitä ihmetytti pitkään, miten kummassa Elmeri oli saanut pudotetuksi mikron. Se oli tosi painava uuni, jonka kanssa sai tosissaan taistella, mikäli halusi pyyhkiä pölyjä uunin takaa. Sen yhden kerran kuin näin tapahtui :)

Ensimmäinen arvaus oli, että kissa oli tunkenut itsensä seinän ja uunin väliin. Tämä tuntui kuitenkin oudolta, Elmeri ei nimittäin ikinä ole ollut kiinnostunut menemään mikron päälle. Pulma taisi ratketa, kun tutkailimme uutta mikroa. Mikron etujalat ovat aika takana, ja kun ovi on auki, keikahtaa mikro hyvin helposti eteenpäin mikäli ovelle tulee painoa ylhäältä päin. Kai Elmeri sitten oli mennyt tutkimaan uunia ja ottanut tukea tai hypännyt oven päälle. Ja siitä se lähti.

Tarkistapa siis hyvä kissan omistaja mikrosi sijoituspiste! Äläkä jätä mikroa "tuulettumaan" ovi auki, koska ovi voi olla yllättävä vipuvarsi koko kojeen keikauttamiseksi.

3 kommenttia:

Nunt kirjoitti...

"Ohohups".

Onneksi kissalle ei käynyt kuinkaan, mikrosta viis :)

Hra Mäykynen kirjoitti...

Ehkä Elmeri halusi vain vinkata, että mikro kaipasi jo päivitystä uudempaan. Jos vanha ei sopinut sen mielestä keittiönne sisustuksen ;) Tai jos syyllinen kaikesta huolimatta onkin Moya... Tyttö tietää, että syy vieritetään kuitenkin Elmerin niskaan :)

Orja kirjoitti...

oho, meillä on pudotettu vain mikron sisältä lasinen lautanen tuhannen päreiksi (mikrossa oli illalla kypsennetty seitä)