tiistai 22. kesäkuuta 2010

Nakertajan uudet iskutMeinasin otsikoida tämän tekstin "Nakertajan paluu", mutta oli pakko todeta, että se olisi melkoista tilanteen kaunistelua. Nakertelija ei nimittäin ole missään vaiheessa ollut poissa, ja ei kai silloin voi palatakaan...

Eli juu, Elmeri testailee hampaitaan moniin eri asioihin. Kumma kyllä, mitään oikeasti arvokasta se ei ole vielä tuhonnut, vaan jyystämisvimma kohdistuu edelleen pääsääntöisesti kiipeilytolppiin. Yksi tapa henkilökuntaa kuitenkin vähän ärsyttää ja se on tämä:Arvatkaa, millaisessa purkissa meillä pakastetaan kissojen lihapalat?

Ja sitten kun purkki tyhjentämisen jälkeen jää tiskipöydälle, niin Nakertaja-Nakuttaja kyllä huomaa tilaisuutensa tulleen! Ihan sama, onko kansi kiinni vai ei, purkissa on vielä sen verran namilihan tuoksua, että se on kai Elmerin mielestä maailman paras saalis. Välillä nakerrus kohdistui aina vain avoimen purkin alaosaan ja sitten kerran kun kohteena olikin kansi, totesi henkilökunta pinnallisen tyynesti että "no, sehän tasoittaa tilannetta".

Tunnetusti kissoilla on tapana kouluttaa henkilökuntaansa ja täytyy myöntää, että vähitellen nämäkin pahkapäät ovat oppineet huuhtelemaan purkin ja laittamaan sen heti tiskikoneeseen.

Elmeri ei saa kiitosta purkintuhoamisoperaatioistaan, mutta silloin voi mennä vaikka maton alle piiloon.Ole nyt sitten tälle vihainen...

4 kommenttia:

kainaloinen kirjoitti...

Oi ei, tätä ei meillä vielä olla älyttykään! =) Ihana nakertaja - vaikka saatan kyllä kuvitella että kyseinen harrastus saattaa välillä ottaa vähän pattiinkin. ;)

Nunt kirjoitti...

Suvi lähettää Elmerille terveisiä ja toteaa, että kannattaa yrittää jäystää henkilökunnan johtoja. Jos johdon toinen pää on seinässä kiinni, siitä saa myös kivat sävärit. Syytä on kiinnittää huomiota johdon hintaan, esimerkiksi halpaa AV-piuhaa on ihan turha syödä, kun voi pistää paloiksi kalliista varaosistaan tunnetun Applen iPodin laturinpiuhan tai useamman kympin maksavan EeePC:n laturin piuhan.

Suvin henkilökunta lähettää Elmerin henkilökunnalle sellaiset terveiset, että eBaysta ja DealExtremeltä saa halpoja piuhoja.

Anonyymi kirjoitti...

Voi toista pikkuista,ei noin söpölle naamalle voi vihainen olla.
-MUR-MUR-

Sirpa kirjoitti...

Kissan hampaissa on kyllä jäystämisvoimaa, kun katsoo tuota muovirasiaa. :)