maanantai 12. huhtikuuta 2010

Postia kissoille

Kerrankin meillä oltiin kotona oikeaan aikaan! Zooplus-tilaus saapui viime perjantaina, hyvässä vaiheessa koska kissanruokapusseja oli jäljelä 2kpl. Toimitukseen meni vain viikko, vaikka välissä oli pääsiäinenkin. Tällä kertaa kokeilussa oli zooplus.fi aiemmin käytetyn zooplus.com:n sijasta. Ruokavalikoimamme löytyi hyvin myös fi:n puolelta, eikä toiminnassa ollut muutenkaan merkittäviä eroja. Jatkossa siis käytämme varmaan sitä, kummassa sattuu olemaan paremmat tarjoukset.



Moya tuli heti tutkimaan itse asiaa, eli laatikon sisältöä. Elmeri sen sijaan keskittyi metsästykseen, kohteena mikäs muukaan kuin kiinnityshihnat.



Koska ruokatoimitus on periaatteessa tylsä aihe (paitsi kissojen mielestä), ympätään tähän samaan viestiin myös edellisen Zooplus-toimituksen huippukohdat. Nämä jäivät aiemmin raportoimatta jostain henkilökuntateknisestä syystä. Mitäs laatikosta nimittäin paljastuikaan! Kickeroo-lelu :) Moya otti kerrankin ohjat käsiinsä ja näytti pienemmälleen (no, nuoremmalleen) miten oikeaoppinen pötkylän tappaminen suoritetaan.



Mitä nyt tapahtuu?


Mä kokeilen myös, koska tuo näyttää hauskalta.


Grrrrr!


Kuulehan kaveri. Täällä vallitsee tietty laki ja järjestys sen suhteen, tullaanko toiselta ottamaan Tärkeitä Leluja kesken kaiken.


Tästä saat!

2 kommenttia:

Nunt kirjoitti...

Jatkan hiljaista kiehuntaani täällä turska-maassa, koska Zooplus ei toimita EU:n ulkopuolelle. Pffft.

Meilläkin Kickeroo oli hitti ;) Se pitää vain poistaa leluvalikoimista ajoittain, jotta se taas jaksaa kiinnostaa.

Sirpa kirjoitti...

Hauskoja leikkikuvia! :)