tiistai 6. huhtikuuta 2010

Pihalla taas

Aurinkoinen sää ennen pääsiäistä houkutteli meidät taas ulos. Moyan kanssa jatkui sama häntä-koipien-välissä-meininki kuin aiemminkin. Henkilökunta uskoo nyt suosiolla, että neiti-kissalle sopiva ulkoilusää ei ole vielä. Odotetaan suosiolla lämpöä ja ruohoa maahan.

Elmerin ulkoilu sen sijaan sujuu hienosti. Valjastelu aiheuttaa välillä kummallisia tasapainohäiriöitä (lue: kissa kaatuu maahan ilman syytä), mutta muuten meni hienosti. Ensin piti vähän tankata turvaa sylissä:Mutta pian oli asfalttiprinssi vauhdissa! Talomme takapiha on pienten ulkoilijoiden paratiisi ruohokenttineen ja etupihan parkkipaikan takana on metsää, mutta aurinko oli lämmittänyt talon vierustaa niin mukavasti, että seikkailumme kohdistui lähinnä näihin urbaaneihin maisemiin.Välillä kokeiltiin ruohoa, mutta...

Peppu jäätyy!

1 kommentti:

Hra Mäykynen kirjoitti...

Kurasäät eivät ilmeisesti sovi vanhoille neitikissoille. Mäykysenkin mielestä on hiukan turhan kuraista, mutta täytyy sitä toki silti herran mielestä ulkoilla. Kunnon pakkaskeleillä tehtiin kuitenkin paljon pidempiä lenkkejä. Ellillä puolestaan on samanlaisia tasapainohäiriöitä kuin Elmerillä. Kiikkerä alusta ilmeisesti tuolla ulkona ;)