sunnuntai 10. tammikuuta 2010

Hanki parempaa luettavaaJos joku ei ole vielä tutustunut Simon's Catiin (ei kai se tosin voi olla mahdollista tämän blogin lukijakunnan keskuudessa), niin nyt tutustumaan!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hei!

Anteeksi että utelen, mutta kiinnostaisi tietää paljonko tuollainen hopeatäplikäs bengali suunnilleen maksaa? Kyse on kuitenkin ilmeisesti vähän harvinaisemmasta väristä? Olen ollut ihastunut kyseiseen rotuun jo jonkin aikaa ja suunnitelmissa onkin oman hankkiminen joskus tulevaisuudessa. :)

taapertaja kirjoitti...

Lemmikkibengalit maksavat vähän alle tai vähän yli tonnin. Hinta riippuu jonkin verran siitä, miten "hieno" kissa on ulkonäöllisesti (lähinnä niin päin, että vaatimattomamman näköiset ovat hieman halvempia). Hintaan vaikuttaa myös kasvattajan näkemys siitä, mikä bengalin hintatason pitäisi olla. Toisilla kasvattajilla tuntuu olevan hieman korkeampi hintataso kuin toisilla, mutta ei vaihtelu Suomen kokoisessa maassa kovin suurta ole.

Hopeatäplikkäät ovat meidän kahden kissan kokemuksen perusteella vähän arvokkaampia kuin ruskeat kissat, eli tuon antamani hintahaarukan yläpäässä. Tarkka hinta jätetään mainitsematta, ettei blogia lukeva äitini saa slaagia :D Arvovalintoja nämä kissa- ja raha-asiat, itse en keksi mitään mihin mieluummin rahani käyttäisin!