sunnuntai 10. tammikuuta 2010

5,3 ja 4,6

Noniin, tässä luvattu kuva Elmeristä ja sinisestä rusettijutusta:


Saatiinpa ikuistettua harvinaisen itsetietoinen ilme tuohon kuvaan! Sitten riitti poseeraus ja Elmeri näyttää, mitä näillä hörselöillä oikeasti kuuluu tehdä:Mutta asiaan. Henkilökunta aktivoitui vaihtamaan vaakaan patterit ja sitten vietettiin tovi pomppimalla vaa'alle kissa sylissä ja ilman. Lopputulos on seuraava:

Moya 5,3 kg
Elmeri 4,6 kg (!!)

Moya on selvästi hoikistunut, eli olosuhdedieetti (= Elmeri hotkii puolet Moyankin ruuista) on tuottanut tulosta. Pyöreyttä on mahan kohdalla edelleen, mutta neiti on silminnähden sutjakkaammassa kunnossa kuin puolisen vuotta sitten. Elmeri puolestaan on päättäväisesti kasvattamassa itsestään kunnon kollia, mutta sehän jo tiedettiinkin :)

Yritimme suuren punnituspäivän kunniaksi ottaa venytyskuvat molemmista kissoista, mutta lopputulos oli suoraan sanottuna surkea. Molemmat katit rätisevät sähköisyyttä näillä ilmoilla ja turkit ovat ihan flänässä tai omituisessa pörrössä. Lisäksi Moya inhoaa näyttelyasentoa. Niinpä kuvia, joissa näkyisi jotain kissan naamastakin, saatiin otettua tasan yksi. Sekin epätarkka:Elmeri taas oli juuri syönyt, joten henkilökunnan estetiikan silmä ei taipunut julkaisemaan kuvaa, joka saa katsojan huolestumaan venähtääkö kissan selkä roikkuvan mahan vuoksi... Mutta näitä muita poseerauskuvia Elmeristä saa otettua pilvin pimein:

Ei kommentteja: