tiistai 31. toukokuuta 2011

Uusi pentu!

Blogi on elänyt hiljaiseloa perheprojektin vuoksi, tuo prosessi kun oli vähintäänkin voimia vievä. Nyt meillä on uusi pikkuinen, mutta kyseessä ei ole ruskeatäplikäs karvainen söpöläinen (vaikka ei sitäkään vastaan mitään olisi...) vaan vähän karvattomampi ja erirotuinenkin. Söpö kyllä tämäkin!Kissojen ensireaktio tulokkaaseen oli hupaisa. Elmerin ilme kertoo kaiken:


Mikä On Tuo Pelottava Juttu?


Moya otti asian jo rutiinilla "aha, taas tätä". Moyahan on kokenut jo elämänsä ensimmäisen suuren järkytyksen, kun Poika aikoinaan saapui kotiin ja toisen, kun Elmerikin tuotiin reviirille. Yksi pieni vauva lisää tähän soppaan ei näköjään tunnu missään. Ensin tarkkailtiin tulokasta turvallisesti sängyn takaa ja sen jälkeen sitä ei ole tarvinnut paljon noteerata.Elmeri taas on aiheuttanut paljon hauskoja hetkiä. Iso ronttikissa kun pelkäsi itseään lähes puolta pienempää vauvaa ihan täysillä. Kyllä se haistamassa kävi, kuten tuo ensimmäinen kuva kertoo, mutta sen jälkeen on pidetty tarkasti etäisyyttä. Kissa nähtiin ennen vauvan saapumista uudella häntä varten asennetulla nukkumapaikalla......mutta kun hoitopöytä sai ensimmäiset vauvanhajut, on Elmeri karttanut sitä kuin ruttoa. Yhteiskuvaan nämä kaksi perheen pienintä on saatu, kun nukkuva vauva on laskettu täysin Elmerin tunteista piittaamatta kissaparan viereen :DMutta nyt, vauvelin ollessa kuukauden ikäinen, sujuu yhteiselo on ihan hyvin. Elmeri ei alkujärkytyksestään huolimatta ottanut uutta perhedynamiikkaa niin raskaasti kuin Moya aikoinaan. Minkään sortin häiriökäyttäytymistä ei ole havaittu ja molemmat kissat suhtautuvat tulokkaaseen pitämällä pientä etäisyyttä. Vaikka on Elmeri edelleen tarkempi tästä etäisyydestä kuin Moya!

Niin juu, ja se on sitten tyttö. Meillä ei värikoodata vauvoja :)

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Eihän tuo söpöläinen voi olla oikea vauva, näyttää niiiiiiin pieneltä ja nukkemaiselta. <3 Ihanainen.

Valtavan Suuret Onnittelut ihmisväestölle perheenlisäyksestä ja valittelut Moyalle ja Elmerille tästä hirvittävästä loukkauksesta heidän reviiriään kohtaan. ;)

Elina V. kirjoitti...

Suuret onnittelut ihanasta perheenlisäyksestä!

Ana kirjoitti...

Voi mikä Pöyristynyt Ilme!! :-D Mahtavaa. Ite näyttäisin varmaan samalta, btw.

Onnee.