perjantai 5. maaliskuuta 2010

Doom-kissat

Onko muille kissanomistajille tuttua nähdä rakkaan kisuliininsa naamalla ilme, jota voisi kuvailla vähintäänkin termeillä kriittinen, arvosteleva, kypsynyt, jopa suorastaan pahansuopa? Tässä muutama laukaus meidän maailmanloppua ennustavista ilmeistä:

Eihän kissoilla tietystikään mitään pahuuksia ole mielessään, mutta silti ihmisnäkökulmasta joskus alkaa pohtia, että mitähän tuo katti nyt ajattelee. Miksi meidän kiltillä pallerolla on tuollainen ilme? Meidän sylikissalla, kehryykonesöpöliinillä, joka ei tiedä maailman pahuudesta mitään.

Eikä se ainakaan koskaan suunnittele mitään kenenkään pään menoksi ...eihän?

4 kommenttia:

Nunt kirjoitti...

Meilläkin tuollaisia ilmeitä esiintyy ja epäilisin niiden piilottavan taaksen johdonpureskeluaikeita. Se kun saa henkilökunnan huutamaan kuin hinaaja, kun lattialta löytyy kahteen palaan pureksittu kallis läppärin laturi, noin esimerkkinä.

luolaleijona kirjoitti...

Apua :D Aslanilla on usein aivan tuollainen ilme kuin Moyalla. Silloin tulee tosiaan mietittyä läpi onko ruoka myöhässä, lempparihiiri kadoksissa vai mikä.. mutta useimmiten Aslan onkin vain herännyt päiväunilta ja haluaa siristellä silmiään, se vain näyttää herättyään hassulta <3

Väreitä tuollaiset katseet kyllä nostattaa.

Furensic Evidence kirjoitti...

Meillä Sylvi oli juuri tuollainen kuin Moya, nämä pojat ei niinkään. Ossu on semmoinen pöllönaama, vähän yrmeä joskus, mutta ei näytä miettivän meidän tappamistamme, niin kuin Sylvi taisi tehdä. Ja Fuskulla on yleensä enkelimäisen viaton ja vakava naama, ihan ilman kavaluutta:)

Sirpa kirjoitti...

Tutun näköisiä ilmeitä - varsinkin tuo ylemmän kuvan ilme. :) Välillä mietin, että mitä kissa ajattelee, kun kököttää lattialla tuo ilme naamallaan ja kääntää vielä välillä takapäänsä minua kohti. :D