keskiviikko 25. marraskuuta 2009

Wubbahubaa

Meille kotiutui Zooplus-kuljetuksen mukana Wubba, koska sitä ovat bengalikaverit kehuneet niin kovasti. Ja täytyy myöntää että jotain tässä on, koska meidän madame tiesi heti mitä ja erityisesti ketä varten kyseinen hapsuolio on hankittu.
Erityistä kiitosta Wubba ansaitsee siitä, että Moya-rouva ei ole Elmerin saapumisen jälkeen juuri osallistunut leikkimiseen. Se pieni kun tunkee aina väliin, kun jotain yrittää täppäillä. Ja pieni on myös nopea ja ketterä toisin kuin Moijeliini, joka on kunnostautunut viime aikoina lähinnä syömällä Elmerin suurienergisiä penturaksuja... Siksi kissa on tuollainen tankki. Rouva kissa joutuu lähitulevaisuudessa dieetille, mutta onneksi tällaiset wubbatyyliset lelut vähän laittavat karvakasaa liikkeelle!Tulipa mieleen, että Wubassa taitaa olla kissanminttua. Elmeri ei välitä siitä yhtään, eikä Moyakaan pentuna välittänyt. Kissanminttuun reagoiminen on alkanut vasta aikuisena, onkohan se kovin tavallinen ilmiö?

2 kommenttia:

Hra Mäykynen kirjoitti...

Noiden yläkuvien perusteella Moyalla on ihanasti glitteröivä turkki!

Olen lukenut, että alle 6 kk kissat eivät välitä kissanmintusta ja aikuistumisen myötä monet alkavat siitä kiinnostua. Kaikki tosin eivät ikinä opi kissanmintun ihanuutta. Mäykystä minttu kiinnostaa nykyään hiukan, mutta lelun täytyy kyllä muutenkin olla hyvä, jotta se saisi turpiinsa, ihan pelkkä kissanminttu ei riitä takaamaan suosiota. Wubbat ovat kyllä meilläkin todella suosittuja, mutta ne revitään riekaleiksi hiukan turhan nopeasti.

Furensic Evidence kirjoitti...

Kiva että Moijeliinilla on kivaa :) On ihan käynyt sääliksi Moyaa kun tuo Elmeri-herra tuppaa varastamaan kaiken huomion.

Video on ihana, tuo takajaloilla potkiminen on niin kissaa että!