tiistai 25. tammikuuta 2011

Kissaisuutta jo 5 vuotta!

Tänään on meidän neitokaisen, hurmaavan kehruukoneemme Moyan syntymäpäivä!



Moya täyttää siis 5 vuotta. Näin ollen on perheessäämme vietetty bengalielämää jo ällistyttävän pitkään, koska "juurihan" pieni Moya-pirpana tassutteli elämäämme. Neiti on edelleen täydessä iskussa. Syntymäpäivänsä kunniaksi hän päätti aamulla, että tänään lähdetään tarhaan:



Poika hihitteli haalarinsa ympärillä pitkän tovin, mutta päädyimme lopulta siihen, että ehkä tarhan aikuiset eivät usko, jos väitämme että Poika on yön aikana muuttunut kissaksi. Onneksi Elmeri tuli auttamaan:



Tämän johti tilanteen normalisoitumiseen, eli ensin vähän rähinää ja sitten kilpasäntäilyä ympäri asuntoa. Poika sai haalarinsa takaisin ja toimitettiin tarhaan omana itsenään.

Moya jatkoi syntymäpäivänsä viettoa kissamaiseen tapaan, eli nukkumalla. Pitää kerätä energiaa, että jaksaa ahmia iltapäivällä juhla-ateriaksi naudan sydäntä...

tiistai 4. tammikuuta 2011

Hyvää uutta vuotta!

Blogihiljaisuudesta huolimatta meilläkin oli joulu:



Loppuvuoden kiireet ja muut projektit ovat verottaneet bengaliemme henkilökunnan voimavaroja sen verran, että blogin päivittäminen on ollut aikaslailla jäissä. Emme tosin lupaa muutosta asiaan, paitsi ehkä taas sitten, kun aurinko taas lämmittää ja valo pitää ihmiset ja kissat paremmin hereillä. Laiskamato ulottaa lonkeroitaan harmillisen pitkälle, sillä Elmerin ilmoittaminen Lahden kissanäyttelyynkin unohtui. No, eipä tarvinnut pitää kissaa jouludieetillä...

Kissoilla menee ihan hyvin. Tällä harmuliinilla oli eilen nimipäivä!



Ja tämä taas viettää kissanpäiviä kuten yleensä, välillä kökötetään ja kun se kyllästyttää, niin hakeudutaan henkilökunnan syliin rapsuteltavaksi.



Meillä on myös uusia, tai uudelleen löydettyjä kissaperheenjäseniä! Poika hylkäsi taannoin uninallensa ja -pöllönsä ja valitsi tilalle kaksi harmaata kattia:

Saammeko esitellä: Miukunen ja Maukunen! (Ja tukityynynä toimiva Päkä)


Kissojen nimistä arvaatte ehkä, mitä blogia Pojan kanssa luetaan :) Miukunen ja Maukunen ovat pehmeitä ja rauhallisia kavereita. Miukunen aivan erityisesti on rento tapaus, koska on oikeasti penaali... Heidät on nujuutettu perinpohjin liiallisella halailulla, kuten unilelujen arvolle hyvin sopiikin. Joskus kissakaverit kiinnostavat isompiakin kissoja ja Elmeri on joskus jopa nähty nuolemassa Maukusta.

Harmaat.


Näin jatketaan. Moya ja Elmeri + henkilökunta toivottavat oikein hyvää uutta vuotta kaikille kissa- ja ihmiskavereille!